web analytics
Članci

SRBIN UŠAO U DŽAMIJU SA BROJANICOM NA RUCI Progledajte šta su mu rekli u džamiji kada je ušao. (FOTO)

U VIBER grupi koju organizuje i vodi naša fejsbuk stranica, svoju zanimljivu ispovijest je podijelio Nenad Ilić.Zamolio bih vas da nas zapratite na instagramu klikom na link ispod, mnogo bi nam značilo i HVALA OD SRCA:

https://www.instagram.com/official.bih.srb.hr.cg/“Ja moram da vam ispricam dozivljaj iz dzamije u Tunisu. Ja sam pravoslavac i zeleo sam da odem da vidim kako izgleda dzamija. Krst na vratu brojanica na ruci. U agenciji su mi rekli da skinem jer mogu me napasti. Rekao sam NE NE ZELIM. Kada sam stigao bio sam docekan crvenim tepihom. Videvsi svoje virtuelne prijatelje uzivo prvo pitanje “Jel da skidam krst?” Odgovor “Sta? To je tvoja vera i trebas se ponositi time” Ljudi a ja u sokuuu jer svi turisti su skinuli krstove jedino ja ne. Nakon ulaska u dzamiju osetio sam spokoj. Kada su oni stajali na sred ulice iz postovanja prema veri i ja sam. Izuo sam cipele na ulazu. Pomolio sam se Alahu da ih sve cuva. Srecan sam zbog tog iskustva. Nije koje sam vere, vec da li verujem u veru. Volim svoje volim i tudje. Oni su plakali molili da ostanem. To su predivne uspomene koje cuvam u srcu ❤ “

AKO I VI ŽELITE DA PRISTUPITE NAŠOJ VIBER GRUPI, GRUPI GDJE SE DRUŽE MLADI IZ BOSNE, SRBIJE, HRVATSKE I CRNE GORE, NEKA NAM SE JAVE U INBOX ili nam se javite preko instagrama, porukom u DM, na linku www.instagram.com/official.bih.srb.hr.cg.

PRIDRUŽITE SE NAJBOLJOJ I NAJPOZITIVNIJOJ GRUPI NA VIBERU.