web analytics
Članci

RENE BITORAJAC: “Da ne zaboravim, moja šahovnica počinje sa crvenim kvadratićem!” (VIDEO)

Glumac, Rene Bitorajac je u emisiji “Čuka vremena”, prije nekog vremena objavio svoju obradu legendarnog hita Sound of silence, koji je prepjevao u “domaću” – Mi Hrvati.

U pjesmi se spominju ustaše, vjernici… kao i druge uvijek aktualne teme, što je još jednom djelovalo kao crvena krpa za desničare koji nisu prestajali napadati glumca na njegovom facebook profilu.

“Budući da nisam u mogućnosti odgovarati na veliku količinu upita koje na dnevnoj razini zaprimam, a to se posebno odnosi na komentare mojeg uratka ‘Mi Hrvati’ smještenog na YouTube kanalu, ovim putem vam se obraćam s kratkim priopćenjem. Prije svega, omjer pozitivnih i negativnih komentara je otprilike 5 : 1 u korist pozitivnih komentara. Međutim, uspjehom bih smatrao i da je situacija obratna. Očito sam izazvao mnogobrojne reakcije i pogodio samu bit jer niti u pozitivnim niti u negativnim komentarima nema onih koji su ravnodušni”, napisao je Bitorajac.

“Samostalni sam umjetnik pa ne živim na državnoj niti na gradskoj grbači. Živim od svojeg rada, a samim time ne spadam u kategoriju uhljeba. Za sve dežurne dušebrižnike, kršten sam i vjenčan u Crkvi. Cajke ne slušam i ne volim. I kaj sad?”, naglasio je Bitorajac i dodao:

“Svi vi koji se skrivate pod raznim nickovima nespremni javno izreći mišljenje, svi vi koji živite svoje ideologije, patologije i frustracije i koji ne poznajete drugi jezik osim onog vulgarnog – kako kaže zadnja kitica, puni mržnje i prezira prema svakome koji ne misli isto, koliko god glasni i vulgarni bili, niste veći Hrvati od drugih Hrvata. Domoljublje se može izraziti na više načina, pa tako i kritikom”.

“I da, moja šahovnica počinje crvenom bojom. Bok”, zaključio je.

VIDEO: