web analytics
Članci

Nikola iz Bijeljine poručio Aci što je prijetio Bošnjacima: “Stid me je što si ti Srbin! Bijeljina je grad svih nas!”

Maloljetnik koji je u Bijeljini iznio gnušne poruke Bošnjacima, postao je tema broj 1 u Bosni i Hercegovini ali donekle i u regionu.

Neljudskim, nevaspitnim ponašanjem razbijesnio je sve normalne ljude u Bosni i Hercegovini a naročito Bošnjake. Nikola iz Bijeljine se tim povodom oglasio na fejsbuku i poslao poruku koja treba ozbiljno da se uzme u obzir. Svaka teza treba da ima i antitezu a Nikola je to svojim statusom jako lijepo objasnio.

Nikolin status prenosimo u cjelosti:
“Zgrožen onim neljudskim ponašanjem klinca Ace, potaknut sam reći koju riječ na to zbivanje. Ja, kao Bijeljinac, gnušam se takvog “gesta”. On zaboravlja da Bijeljina nije samo srpska, nego i bošnjačka i romska i da ne dužim spisak – Bijeljina je NAŠA, svih onih koji žive u njoj i koji je vole! Ne mogu moju Bijeljinu zamisliti bez prijatelja Bošnjaka i Roma. Odakle meni pravo da pomislim da meni, kao Nikoli Bijeljina pripada više nego nekom Amiru koji isto živi u Bijeljini i čiji su preci tu decenijama, kao i moji? I onda dođe jedan balavac koji misli da je IN i lupeta gluposti ko maksim po diviziji. Nadam se da će se jednog dana pokajati, ali ako se i ne pokaje to će biti njemu i samo njemu na obraz ali i njegovoj porodici. Da se izvinjavam nemam potrebe bilo kome jer nisam ništa lično uradio ali da me je stid što je taj mali klinac Srbin, to itekako.”

BONUS VIDEO: