web analytics
Članci

Beograđanka poželjela da, uz Partizanov, ima privezak i Hajduka iz Splita a onda je prijateljica, Splićanka, oduševila gestom! (FOTO, VIDEO)

Na jednom od naših, skorašnjih druženja, u okviru organizacije naše viber grupe, desila se jedna lijepa priča, koja zaslužuje veći publicitet.

Marija iz Beograda i Daniela iz Splita, sjedile su u lokalu u kome su se okupljali članovi naše viber grupe. Marija, navijačica Partizana i velika kosmopolita, djevojka velikog srca i široke duše, ugledala je na ključu od Danielinog auta privezak Hajduka i izjavila da bi voljela da ima Hajdukov privezak u nekom periodu.

Daniela, čuvši to, nije mnogo razmišljala. Skinula je svoj privezak i istog momenta poklonila Mariji. Marija je rekla da ne mora sada, ali Daniela je odgovorila da ne mora da čeka neku drugu priliku, jer njoj je lako nabaviti drugi, čim se vrati u Split.

Marija je prihvatila privezak, ali odmah je skinula neki svoj, te poklonila Danieli, tako učvrstivši svoje prijateljstvo ne samo njih dvije, nego malim ali sigurnim koracima Splita i Beograda.

VIDEO: