web analytics
Članci

PORUKA IZ SRBIJE: Dragi Bosanci i Hrvati, ko pola grama mozga ima u Srbiji, ne može vas mrziti. Znam da ne mogu promeniti što se desilo pre 30 godina…

Ja sam iz Srbije i žao mi je što glasna manjina u mojoj zemlji dobije toliko medijske pažnje, sa njihovim glupim nacionalizmom i mržnjom.

Foto: ilustracija

Ovde praktično nemamo medijsku slobodu, novine i televizije su bankrot i mržnja i panika se koriste za prodaju novina i u političke svrhe, čiji smo taoci skoro svi u regionu. Imamo, nažalost, iste idiote na vlasti od pre 30 godina, ali stvari brzo idu nizbrdo za njih i nadam se da će svi u zatvoru da završe uskoro.

Ne nasedajte na priče koje čujete o nama, uzmite u obzir da su svugde medije bankrot. Ovde vas niko ne mrzi, ko ima pola grama mozga. Dolaze tokom cele godine dosta ljudi sa bosanskim i hrvatskim registarskim tablicama i normalno ih svako dočeka, kao i vi nas.

Ne mogu da promenim šta se desilo pre 30 godina, nas niko nije tada ni pitao, ali većina nas nije bila ni punoletna kad se to dešavalo. Imamo idiote ovde, ima ih svugde, internet im je dao glas jer sad svako može da bude važan na 5 minuta i svaki idiot ima platformu.

Nije sve ovde tako crno kao što neki od vas misle, nadam se da jednog dana možemo normalnije da gledamo jedni na druge. Puno sreće vam želim.

Njegov tekst preuzet je sa reddita.