web analytics
Članci

OVO VJEROJATNO NISTE ČULI OD ĆIRE: “Kada je bila utakmica u Beogradu 1999., nestalo je struje, svaki SRPSKI igrač zagrlio je HRVATSKOG i čuvao ga!” (VIDEO)

Svaki srpski igrač zagrlio je mog igrača i čuvao ga, sportaši ne poznaju konflikt, izjavio je trener svih trenera Ćiro Blažević, prisjećajući se ogleda Vatrenih u Beogradu dok je još on bio izbornik. 

– Mi smo stvorili jednu tenziju koja bi mogla pretpostaviti neku incidentnu situaciju, ali ja u to ne vjerujem. Pa ću evocirati nešto što me jako markiralo kad sam bio izbornik. Imali smo utakmicu u Beogradu i nestalo je struje. Svi smo pomislili na najgore. Nikad neću zaboraviti kako je svaki srpski igrač zagrlio mog igrača i čuvao ga. Eto, to su sportaši, oni grade razrušene mostove i ne poznaju konflikt – rekao je Ćiro gostujući u Plavom busu Kvartoteke Soundset Plavog na Maksimiru.Zamolio bih vas da nas zapratite na instagramu klikom na link ispod, mnogo bi nam značilo i HVALA OD SRCA:

https://www.instagram.com/official.bih.srb.hr.cg/

Osim ozbiljnih tema, Soundsetov voditelj Daniel Bilić s legendarnim trenerom dotakao se rodnog Travnika, poezije i životinjskog svijeta, budući je u samoj blizini maksimirskog stadiona Zoološki vrt. Na pitanje čije su zmije otrovnije, zagrebačke ili beogradske, Ćiro je odgovorio:

– Zagrebačke su najopasnije, to su sve kobre, čovječe.

A je li Ćiro znao kako se zove ”muško od žirafe” i ostale bisere pogledajte na portalu Soundset.hr

Preporučujemo da poslušate cijeli intervju a ako vas zanima konkretno ovaj dio iz naslova, poslušajte od 4:59 min.


VIDEO:

(soundset.hr)