web analytics
Članci

Ovako je Džoni Štulić objasnio suštinu nacionalnih razlika između naroda bivše Jugoslavije! “Naravno da ima razlike…” (VIDEO)

Džoni Štulić, poznati roker po zanimanju a kosmopolita po opredjeljenju, objasnio je nacionalne razlike naroda bivše Jugoslavije. Bolje rečeno, objasnio je način na koji treba da se gleda na iste.

U jednom od svojih zadnjih intervjua dok je trajala zajednička država, za tadašnji RB je objasnio na koji način treba da se gleda na razlike.

Naveo je da postoje razlike između muža i žene, dva sela, bogatih, dvije familije… razlike naravno da postoje, ali da li na njih treba gledati nužno kao na nešto loše ili ih prihvatiti kao bogatstvo različitosti? Tu je, zapravo, ključna stvar.

Postoje neka svjedočenja koja kažu da se Džoni nikada neće vratiti na prostor bivše Jugoslavije a pogotovu ne želi tu svirati, jer kako smatra, to je okupirana teritorija.

Mnogi će pamtiti Džonija kao vrhunskog muzičara ali će mnogi i žaliti što se neko, poput njega, zadugo neće pojaviti na sceni.

VIDEO: