web analytics
Članci

GRANIČNI PRELAZI – SRBIJA, HRVATSKA, BIH, CG. Kamere uživo o stanju na granicama! (VIDEO)

Da li trebate negde na putovanje, ali ne znate kakva je situacija na graničnom prelazu? Retki su oni koji se sete da odu na internet i da provere situaciju direktno sa nadzornih kamera.

Ovde vam je u ponudi izbor graničnih prelaza iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Hrvatske. Ubuduće, kad negde putujete, obavezno prvo bacite pogled na stanje na graničnom prelazu, kako bi se lakše mogli orjentisati za koliko bi ste mogli stići na odredište.

Ukoliko putujete, srećan put vam želimo!

KAMERE na svim graničnim prelazima, u Srbiji, klik OVDE.

KAMERE na svim graničnim prelazima, u Bosni i Hercegovini, klik OVDE. Napomena: Kamere trenutno nisu u funkciji za granične prelaze iz pozicije BiH, ali to nije problem jer klikom na konkretan granični prelaz, piše koliko se čega na istom. Ako vas interesuje kamera, za konkretno neki granični prelaz između BiH i neke od susednih zemalja, možete pogledati iz pozicije susedne zemlje. Npr: Granični prelaz “Sremska Rača”. Ako nema kamere sa stanja na graničnom prelazu iz pozicije Bosne i Hercegovine, vi idite na ovde navedeni sajt iz Srbije i s te pozicije pogledajte stanje.

KAMERE na svim graničnim prelazima, u Hrvatskoj, klik OVDE.

KAMERE na svim graničnim prelazima, u Crnoj Gori, klik OVDE.

Zapratite na instagramu klikom na link ispod, mnogo bi nam značilo i HVALA OD SRCA:

https://www.instagram.com/official.bih.srb.hr.cg/