web analytics
Članci

Dino Merlin poslao jaku poruku Beogradu a video je postao HIT u regionu! (VIDEO)

Dino Merlin je prvim riječima na nastupu pozdravio publiku u Beogradu i obratio se mnogo jakim riječima “Je li ovo moj Beograd?” i osvojio velike ovacije!

Video je vrlo brzo postao popularan. Komentari se nižu jedan za drugim, ali mora se priznati da je red pozitivnih a red negativnih komentara. Generalno, ljudi na Balkanu su navikli da se vraćaju u ružnu prošlost i da je povezuju sa sadašnjošću ali na potpuno kriv način.

Poruke mira i ljubavi treba da se šalju i treba da nadjačaju dežurne hejtere koji samo čekaju priliku da ispljuju nešto lijepo i pozitivno.

U opisu videa sa našeg instagram profila stoji naša poruka:

“Dino Merlin u Beogradu. Ovo je neko novo vrijeme. Muzika je nešto što povezuje ljude a pjesme su nešto što u ljudima budu emocije i dira u njihova srca.
Beograd je slobodarski grad kao i Sarajevo. Oba grada su na svoj način posebna. Naravno da ne dopuštam medijima i sličnim zlonamjernicima da bilo jedan ili drugi grad gledam drugačije osim kroz prizmu najvećeg poštovanja pa i sa ljubavlju. Nisu isti, ali je svaki na svoj način poseban i drag.

Vole Beograđani Sarajevo, ali i Sarajlije Beograd. Možda ne kao nekad, ali “Bosnom behar probeharao” i “Je l’ Sarajevo gdje je nekad bilo” u Beogradu budi ljubav i emociju kod normalnih ljudi.”

VIDEO: