web analytics
Članci

SPAJAMO MLADE! Ovo je priča o viber grupi koja je spojila brojne omladince iz SRB, HR, BIH, CG… (FOTO)

Ako na jednom mjestu okupite Sandru, Anu, Nahida, Željka, Sandra, Aleksandra Amilu, Jovana, Adnu, Ninu, Marinu, Željanu, Adilu, Dajanu, Aminu, Milicu, Dalilu, Ivanu, Vladimira, Edina, Anesa, Adila, Nikolu… itd, znači da ste uradili nešto što nijednom političaru nije uspjelo. 

20 i kusur godina je od rata. Bosna i Hercegovina, Srbija i Hrvatska se i dalje vrte u krug. Omladina “trune” u nacionalšovinizmu kao u beznađu. Niko ništa od autoriteta ne preduzima. Međutim, ipak nije sve tako crno. 


Postoji jedna VIBER grupa koja POVEZUJE omladinu. O čemu se zapravo radi? Saznajte u nastavku.

Viber grupa je nastala po motivima i idejama fejsbuk stranice “Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka…” koja godinama (punih 10 godina tačnije) djeluje protiv mržnje na ovim našim prostorima, uz pratnju INSTAGRAM profila “Prijateljstvo BiH.RS.HR.CG”
www.instagram.com/official.bih.srb.hrv koji trenutno okuplja oko 14.000 pratitelja.

Viber grupa postoji od jula mjeseca 2018. godine i redovno usrećuje omladinu koja kroz smijeh, šalu ali i ozbiljne teme upoznaje “onu drugu stranu”.


Administratori redovno kontrolišu učesnike tako da bilo kakav oblik mržnje se strogo sankcioniše.Iz višemjesečnog iskustva i učešća u istoj, nameće se jedan jednostavan zaključak – OMLADINA JE ŽELJNA UPOZNAVANJA I RAZBIJANJA PREDRASUDA. U prilog tome ide činjenica da je već do sad mnogo njih se upoznalo, svako novo poznanstvo se zabilježi zajedničkom fotografijom koja se pošalje u grupu.Pored Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, velika zainteresovanost se javila i u Crnoj Gori, te je grupa s oduševljenjem prihvatila i mlade iz Crne Gore.

Ova VIBER grupa je grupa mira, grupa dobre raje, trenutnih i potencijalnih prijatelja. Ova VIBER grupa okuplja sve mlade koji žele da se povežu, steknu nova poznanstva i uživaju u novim prijateljima koji su “s one strane”ali ne znaju kako da ih upoznaju.

Naše druženje smo krunisali susretom u Bijeljini, 16.11.2019. koje je bilo izuzetno pozitivno ali i emotivno.
Ukoliko i vi želite da se pridružite ovoj VIBER grupi, javite se u DM na instagram profil na linku

www.instagram.com/official.bih.srb.hr.cg


ili nam pišite u INBOX FB stranice na

www.facebook.com/stranicaljubavi .

PS: Primamo isključivo PUNOLJETNE i s iskrenim namjerama, ne primamo svakoga jer ova grupa je samo za iskrenu omladinu ANTINACIONALISTIČKI nastrojenu. Svako ko želi ući, provjerava mu se profil, s ciljem da se vidi ima li kakvih nacionalističkih objava.

Ako mislite da ste jedni od nas, pridružite nam se!