web analytics
Članci

Devojčica rasplakala žiri pesmom “SAMO DA RATA NE BUDE”. Evo kako je izgledao ovaj emotivni nastup… (VIDEO)

Devojčica je pesmom Đorđa Balaševića poslala snažnu poruku.

“Divno što si se setila jedne pesme koja je obeležila jedno vreme. Vratila si nas u doba koje se nadam se nikada neće ponoviti”, rekao je Hari.

“Održala si lekciju doraslima gde greše. Pokazala si da u vašim dečijim srcima leži istina. Ovo je bio jedan od najpoučnijh nastupa, pevala si nikda bolje, nastup nikad bolji… skidam kapu”, rekao je.Podržite naš rad tako što ćete na instagramu kliknuti na link ispod i zapratiti nas, mnogo bi nam značilo i HVALA VAM OD SRCA:

https://www.instagram.com/official.bih.srb.hr.cg/

“Prvo nikada bolje nisi pevala. Ti si ozibljan pevačica. Ono što je značajno u tvom nastupu to je da nema generacije koja nije preživela rat. Ja se nadam da ti i naša deca neće morati da prođu kroz to”, istakla je Goca. Sa njom se složila i Leontina.

“Najbolje si pevala do sad. Pokazala si dubinu i malo je reći reči hvale. Mene je ovo toliko obuzelo, ti si moja čarolija”, rekla je pevačica.

“Preemotivno, preozibljno. Slušaš reči pesme koja je ralna, istinita, kada se sve to upakuje sa tvojim anđeoskim izgledom ne mpže čovek da ostane ravnodušan. Ti si anđeo glasnik”, istakla je Jelena Tomašević.

Pogledajte kako je izgledao Darijin nastup:

(kurir.rs)