web analytics
Članci

Hrvat otišao na srpsku svadbu u Niš! Svoje utiske o tome kako se proveo i kako je dočekan podijelio je s javnošću. (VIDEO)

Srpske svadbe su posebne same po sebi, pa stranci i komšije iz regiona obožavaju da prisustvuju svadbama u Srbiji. Tako je jedan tiktoker iz Hrvatske podijelio svoje impresije nakon što je prvi put osjetio čari srpske svadbe.

Naime, tiktoker Igor je objavio viralni video u kom je detaljno opisao kako je izgledao put do Srbije i sama svadba, koja ga je oduševila.

Put do Srbije

Kako je na početku objasnio, sa majkom se zaputio kolima na svadbu rođaka, tačnije sina od mamine sestričine. Imali su sreće jer nije bilo gužve na putu, a svratili su i u Mek da isprobaju vege opcije budući da su i on i mama vegetarijanci.

Odlazak u selo po mladu

Naredno jutro su ih probudili trubači i tada su krenuli u selo po mladu. Brat od mladoženje je brzo “kupio” mladu pa su još malo plesali i krenuli u crkvu. Igor je prvi put bio u pravoslavnoj crkvi, a nakon crkve je bilo oko 40 stepeni Celzijusa. Čim su se vratili u hotel, osvježio se proteinskim šejkom. Stigli su mladenci i otplesali prvi ples.

Vege hrana na svadbi

Igor misli da su on i mama bili jedini vegetarijanci koji su tu ikad kročili, ali je hranu pohvalio. Hrana je bila odlična, sa raznim sirevima, gibanicom i povrćem. Rakija je bila vrhunska. Nakon hrane, vratili su se trubači i bilo je vreme za ples. Torta se sekla uz vatromet i ovo mu je bila jedna od boljih svadbi na kojima je bio. Nakon svadbe ostao je u Srbiji još šest dana.

VIDEO:

@igorjadan

Prvi put sam bio na svadbi u Srbiji pa evo jedan vlog

♬ original sound – Igor Jadan