VEST KOJA JE POTRESLA REGION! Telo, koje je pronađeno u Dunavu, po svim opisima odgovara Mateju Perišu! (FOTO)

Jutros je oko 09.30 časova na Adi Huji pronađeno telo mladića, za kojeg se pretpostavlja da je Matej Periš, iako zvanične potvrde još uvek nema.

Telo je poslato na DNK analizu, kako bi se utvrdilo da li je reč o nestalom Splićaninu.

Kako Kurir saznaje, njegovo telo uočio je neko od mornara. Verovatno ga je košava donela ovde, primetili su ga mornari i zatim pozvali policiju. Matejevo telo bilo je nasukao ispod mosta koji vodi do pontona – kaže naš sagovornik.

Posada je primetila telo koje je plutalo pored teretnih brodova, vetar ga je naneo na ponton koji je od lađi udaljen oko pedesetak metara. Kapetan je pozvao policiju i prijavio. Koliko smo iz daljine mogli da vidimo, telo je izvučeno celo, obučeno i sa jednom patikom – kažu mornari, prenose Novosti.

Naime, na telu su iste patike, majica, farmerke teget boje, srebrni sat na ruci i telefon u džepu, što odgovara opisu garderobe koju je imao nestali Periš na sebi.

Telo je pronađeno prekoputa restorana “Imperium” na desnoj obali Dunava.

Kako kažu izvori telo je neprepoznatljivo zbog toga što je dugo vremena bilo u vodi, ali po konstituciji, po odeći, aplikaci na majici sumnja se da je reč o Mateju Perišu, za kojim se traga od decembra prošle godine, kada je nestao iz kluba “Gotik”, u kom je bio sa prijateljima, sa kojima je došao u Beograd kako bi proslavili Novu godinu.

(Kurir.rs/B.T.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.