web analytics
Članci

Šta je NATIVE MEDIA platforma za oglašavanje i zašto je preporučljiva za frilensere, novinare, kreativce…?

Imate sajt, ali bi ste voleli da usput i zaradite? Bilo da pišete o hrani, mašinama, društvenim prilikama, IT sektoru… bukvalno o bilo čemu, u čemu ste kreativni i inspirativni, NATIVE MEDIA je idealno rešenje za vas!

Svedoci smo vremena koje je donelo ekspanziju znanja i informacija. Danas se znanje i informacije najviše cene a najpopularniji vid kanalisanja istih je preko društvenih mreža, a najkonkretnije preko portala, odnosno veb sajtova.

O bilo čemu da pišete, imaćete svoju publiku. Uz to, imajte na umu da je internet oglašavanje najpopularniji način oglašavanja. Tu dolazimo do ključnog trenutka. Platforma koja ceni vaš trud i kvalitet, te će vam ponuditi zaradu u zamenu da plasira reklame na vaš cenjeni sajt je upravo gorenavedena NATIVE MEDIA.

NATIVE MEDIA je platforma za oglašavanje, koja je za kratko vreme pokupila brojne simpatije, pogotovu na prostoru Balkana i to sa punim pravom!

Zašto baš NATIVE MEDIA, kad ima još platformi za oglašavanje?

Tačno. Postoje brojne platforme za oglašavanje, ali nijedna platforma ne nudi takav pristup korisniku/saradniku i tako povoljne uslove oglašavanja kao što nudi NATIVE MEDIA.

Njihova tajna uspeha je u tome što za svakog korisnika/saradnika nađu vremena za nesuglasice, savet, pomoć. Izuzetno su brzi, tačni, kako u isplatama, tako u odgovorima na pitanja koja vas muče. Nadam se da ćete se složiti da se tajna bilo kog uspeha, ogleda u saradnji, međusobnoj pomoći i razmeni iskustava na širokoj lepezi tema.

Dobro, lepo ti to o njima pišeš. Verujem da je zarada dobra, jer da nije, ne bi pisao lepe reči o njima, nego, imaš li neki konkretan primer, gde su se zaista tako dobro pokazali u saradnji sa klijentima?

Da!

Imam vrlo konkretan primer. Čak, zapravo, dva. Radi se o tome da kada sam tek počeo saradnju sa NATIVE MEDIA, stekao uslove za isplatu i kada sam trebao da podignem novac, desila se moja greška. Dakle, oni su uredno, tačno poslali zarađen novac a ja sam slučajno i nespretno, umesto da pošaljem na banku, poslao njima, odnosno vratio novac preko skrill-a. Obzirom da je bio početak, tek sam se upoznavao s njihovom platformom i iskren da budem nisam polagao baš veliku nadu da će mi novac ponovo poslati. Međutim, vrlo brzo su me razuverili. Nakon što sam im se javio, ponovo su mi poslali novac, sve do centa.

Moje mišljenje je bilo da ako mi i vrate novac, poslaće možda naredne sedmice, kada inače redovno šalju (utorkom) i verovatno s nešto umanjenom cifrom. Međutim, vratili su isti dan, istu sumu, čekao sam svega nešto malo više od sat vremena (što se vidi u prilogu ispod).

Druga situacija, koja se desila pre par meseci. Imali su nekih problema na sajtu i zarada je bila takoreći stopirana, mislim da su imali nekih problema na serveru, zaista se ne sećam baš najbolje. Nisu ćutali o problemu nego su saradnike obavestili o istom i naveli da rade na rešavanju problema, te najavili da će biti isplaćene nadoknade za vreme dok bude trajao problem. I zaista bi tako. Oni su, čim su rešili problem, svima isplatili nadoknadu za vreme, za koje oglašavanje nije funkcionisalo. To mislim da niko drugi ne bi uradio, nijedna druga platforma, nego bi vaš gubitak probali nadomestiti običnim izvinjenjem i to je to.

Dobro, a na koji način isplaćuju novac, postoji li neki prag isplate?

Novac se isplaćuje svakog utorka. Dakle, ne morate da čekate po mesec dana za isplatu, ako imate dovoljno veliku publiku na osnovu koje bi vaša zarada ispunila prag od samo 35 eura, dok je na drugim platformama prag puno veći i čeka se i po mesec dana. Dakle, minimum morate zaraditi 35 eura da bi bili kandidati za isplatu. Da li ćete vi svake sedmice da tražite isplatu ili svake druge sedmice, ili svake treće, ili svaki mesec, svaka dva meseca… to sve zavisi od vas i vaše zarade. Isplata se vrši na više načina, direktno na vaš DEVIZNI račun, putem paypala, putem skrilla ili putem payoneera.

Zaključak o NATIVE MEDIA

  • Platforma za oglašavanje od koje zaista može da se zaradi.
  • Isplata je uvek tačna!
  • Može čak i da se kombinuje sa drugim platformama, poput google reklama.
  • Komunikacija sa klijentima na vrhunskom nivou, uvek spremni da odgovore na sva pitanja i nedoumice vezano za oglašavanje.
  • Dobijate bonus ako se neko registruje preko vas.
  • Nadoknadiće potencijalnu štetu, ako se dogodi (primer naveden gore u tekstu).
  • Nagrađuju kreativnost i saradnju.
  • Uvek spremni za nove izazove i da saslušaju mišljenje klijenta.
  • Više načina isplate. Paypal, direktno na račun, skrill, payoneer.

Imaš sajt? Želiš da dodatno zaradiš? Šta čekaš? NATIVE MEDIA familija te očekuje!

https://nativemedia.rs/

Ako želite, podijelite ovaj članak na fejsbuk, klikom ispod: