web analytics
Članci

Sjećate li se seks bombe iz Sarajeva? Alma Ekmečić je bila u hit nastupu koji je palio domaću pop scenu 80-tih! I danas je ljepotica! (FOTO, VIDEO)

DEPO vremeplov donosi video podsjećanje na nekadašnju sarajevsku pop zvijezdu u akciji – “seks bombu, dar majke prirode…”, kako je o sebi pjevušila bivša Miss BiH i zavodljiva plavuša, Alma Ekmečić.

Prije više od trideset godina pjesmica “Seks bomba”, koju je mazno i sladunjavo pjevušila nekadašnja sarajevska pop zvijezda Alma Ekmečić, bila je na ovim prostorima nedvojbeni hit ’80-tih godina prošlog vijeka. Ne, naravno, zbog muzičkih kvaliteta iste, već zbog vrućeg erotskog nastupa mlađahne sarajevske ljepotice.

Podržite naš rad tako što ćete na instagramu kliknuti na link ispod i zapratiti nas, mnogo bi nam značilo i HVALA VAM OD SRCA:

https://www.instagram.com/official.bih.srb.hr.cg/

Za one koji se ne sjećaju, Alma Ekmečić bila je raskošna plavuša i slovila je za jednu od najljepših i najzgodnijih žena bivše Jugoslavije. Godine 1974. ponijela je titulu Miss Bosne i Hercegovine, a potom i prve pratilje Miss Jugoslavije.

Na muzičkoj sceni zasjala je pjesmom “Seks bomba” i vrućim spotom koji je snimila tih godina, ali se, jednako brzo kao što je i bljesnula, nakon ovog hita sparušila među pop zvijezdana nekadašnje zajedničke države.

Danas mirno živi u Parizu, a prije nekoliko godina je za ovdašnje medije prvi put progovorila o teškoj depresiji sa kojom se godinama borila.

DEPO vremeplov donosi video podsjećanje na nekadašnju sarajevsku pop zvijezdu u akciji – “seks bombu, dar majke prirode…”, kako je o sebi pjevušila lijepa Alma…

Evo kako danas izgleda Alma.

VIDEO:

  (DEPO PORTAL/BLIN MAGAZINa/aa)

Ako želite, podijelite ovaj članak na fejsbuk, klikom ispod: