web analytics
Članci

SJEĆATE LI SE DRSKE KOKE IZ BOLJEG ŽIVOTA? Nekada je zavodila kratkom frizurom i tijelom, a evo kako izgleda DANAS! (FOTO)

Jelicu Sretenović je do te mjere obeležila uloga Koke u “Boljem životu” da je ljudi i dan danas oslovljavaju tako, ali, kako je sama u više navrata istakla, nikada joj to nije smetalo.

Jelica Sretenović je oduvijek znala da će biti glumica, te je upravo zbog priprema za prijemni na FDU – u zapostavila srednju školu.

Toliko sam bila sigurna da ću položiti prijemni da nisam ni razmišljala o drugoj opciji. Dobila sam i šam.ar od sekretara škole. Pitao me je da li sam normalna i rekao da ne može da vjeruje da se ispisujem, a još ni drugi razred nisam završila – prisjetila se svojevremeno Sretenovićeva.

Ipak, Jelicu ništa nije moglo zaustaviti, te je, dok su njeni vršnjaci pohađali treći razred srednje škole, postala student.

Isto se ludovalo kao i danas. Počev od matinea u Domu omladine, pa do diskoteka koje su tada bile najjače! Vraćali smo se kući u četiri ujutru! Pa ja sam sve to “poobavljala” do svoje 18. godine, pošto sam se udala sa 19 – izjavila je glumica uz osmjeh, otkrivajući da je njen suprug Miloš Sretenović zapravo bio drug iz škole njene tetke.

On je dolazio po tetku da idu u školu zajedno i praktično me je gledao kako rastem. Kada su oni imali 16 godina ja sam imala pet, odnosno, kada su pošli na fakultet, ja sam bila đak prvak. Iako smo se znali od ranije, naš susret poslije svih tih godina je bio ljubav na prvi pogled. Zabavljali smo se godinu dana. Miša je bio ozbiljan čovjek, radio je u Skupštini grada i, normalno, izlazio po restoranima. Kad ja poželim da idem u diskoteku, i on je išao sa mnom. Izludujem se, izđuskam, a on sjedi i čeka i ponekad se samo prekrsti. Miša je bio sjajan! – prisjetila se tada Jelica sa dozom nostalgije na svog pok.ojnog supruga.

Tokom treće godine studija je ostala u drugom stanju, ali nije prestala sa odlascima na predavanja sve do deset dana pred porođaj.

Ana se rodila u aprilu, a u maju je bio ispit iz glume sa treće godine. To je bio ozbiljan i obiman ispit. Izašla sam, naravno, da polažem i dobila devetku, onako iz porodilišta! Sve se može – istakla je Sretenovićeva, dodajući da ju je suprug nesebično podržavao u svim angažmanima, pa čak i u onima zbog kojih je često morala da odsustvuje iz porodičnog doma.

Njih dvoje su kasnije dobili i drugu ćerku Olju.

Njegovu smrt je veoma teško podnela, ali je snagu da nastavi dalje pronašla u deci, a kasnije i u unucima.

novi.ba