web analytics
Članci

RESPEKT ZA BEOGRAD! Momak u albanskom dresu se vozio beogradskim busom! Ovo je bila reakcija građana… (FOTO)

Fotografija mladića obučenog u dres sa albanskim obeležjima koji se vozi u autubusu na liniji 56 pojavila se na društvenim mrežama i izazvala lavinu komentara.

Naime, fotografija je obljavljena na Fejsbuk stranici “Uživo iz beogradskih tramvaja i autobusa”, a u komentarima je bilo i podrške, ali i osude.

– Kod nas u Srbiji sve moze, mi smo evropska zemlja.

– Šta ste mu uradili je l’ izašao u komadu ili…?

– Ima pravo da nosi šta želi. Uostalom, grb nije toliko upadljiv. Ne deluje kao da ima nameru da provocira.

– Da nisam pročitala komentare, ne bih ni shvatila da je u pitanju albanski grb, ako je to uopšte. Uopšte me zanima šta ko nosi, više me brinu ovi što ne nose maske u busu ili ih nose ispod nosa a tiskaju se i pričaju telefonom.

Ovo su samo neki od komentara koji su se nizali ispod objave, a mnogi su se pitali šta bi se desilo u Tirani da se neko prošeta noseći srpski dres.

Iz ovog primera, Srbi ovo treba da shvate kao pobedu nacionalšovinizma. Pokazali su razum, toleranciju i to je ono što je veoma potrebno našem društvu. Ne treba nipošto i niko reći da je trebalo biti neke negativne reakcije, ovo treba da bude lepa poruka za region, ali što da ne i za svet.

(Kurir.rs)

Podržite naš rad tako što ćete na instagramu kliknuti na link ispod i zapratiti nas, mnogo bi nam značilo i HVALA VAM OD SRCA:

https://www.instagram.com/official.bih.srb.hr.cg/

Ako želite, podijelite ovaj članak na fejsbuk, klikom ispod: