web analytics
Članci

ONI RUŠE PREDRASUDE: Upoznajte bračni par Ajlu i Dalibora iz Banjaluke i njihovo troje zlatne djece (FOTO, VIDEO)

Da ipak ima nade za Balkan i da se ipak ruše predrasude kada su u pitanju srpsko-bošnjačko-hrvatski odnosi, dokaz su Ajla i Dalibor Kosić iz Banjaluke. Ona Bošnjakinja, on Srbin… ustvari, to je najmanje bitno. Oni su sasvim (ne)običan par koji zrači pozitivom i optimizmom.

Ajla i Dalibor su se upoznali 2006. godine, kako ističu imali su problema sa roditeljima i to u najgoroj kombinaciji – i njegovi i njeni su bili protiv. Oni su uprkos brojnim neprijatnostima, brojnim otporima uspjeli da savladaju prepreke koje su nametnute na Balkanu, te su danas jedan srećan i primjeran par.

Jedna manja zanimljivost vezano za njih dvoje je ta da je Ajla izbjegla iz Banjaluke a Dalibor iz Bosanske Krupe, ali ih je život spojio baš u Banjaluci.
Kako vole s vremena na vrijeme da se šale, pa kažu kako Dalibor ima rodni list iz Federacije BiH a Ajla iz Republike Srpske.

Kao i svaka ljubav, tako i njihova je krunisana djetetom, zapravo – djecom. Troje zlatne djece su njihov ponos i dika, kao i trofej nad svim predrasudama, podjelama, mržnjom i svim oblicima nacionalšovinizma.


Dalibor je danas dobar i primjeran domaćin, muž i otac. Radi kao vozač, a s vremena na vrijeme uzme i mikrofon da zapjeva.VIDEO:

Mi im od srca želimo puno sreće i zdravlja. 

Ako želite, podijelite ovaj članak na fejsbuk, klikom ispod: