web analytics
Članci

“Ja, Dragica Nenadović Veličković, Srpkinja, radim u Dubrovniku. Nikada nisam imala problem od Hrvata! Mediji lažu.”

Obrzirom na to da pojedini mediji lažu o položaju Srba, koji rade u Hrvatskoj, oglasila se Dragica Nenadović Veličković, koja radi u Dubrovniku.

Bespotrebno se diže tenzija, zarad nečijih, bijednih interesa, njenu poruku prenosimo u cjelosti.

“Dragi prijatelji,
Moram da napišem koju..
Većina vas zna da radim ovog leta u Dubrovniku, kao i to da ovde nemam problema i da je sve u redu ..
Neko je možda imao, ja NE .. i to sam i napisala, na jednom portalu, da bi se čula i druga strana.. Кontaktirali su me profesionalci, urednik i novinar iz “Dubrovačkog Vjesnika” i zamolili da moje utiske o radu i boravku u Hrvatskoj objave .. postavili su još par pitanja putem mail-a i – sve su ispoštovali i preneli od reči do reči, sa prevodom na hrvat.jezik… Tu objavu je prenela i “Slobodna Dalmacija” i ja sam videla preko 700 “lajkova” i stotinak pristojnih komentara podrške i pozdrava ..
Ali… Кao što sam i pretpostavljala, te objave su se “dokopali” (za sada) blic, kurir i stavili bombastične naslove, koji nisu tačni i bez moje dozvole šire dalje .. I već sam dobila ružne poruke, pretnje i ko zna šta još mogu da očekujem.. pa ćemo redom..
A vas molim .. ne čitajte to, ne otvarajte ..
Ja sam dobro, Hvala Bogu, radim i sve je u redu, svi su vrlo pristojni i ljubazni prema meni i – zahvalili su se što sam rekla istinu ..
Ako ovo ode predaleko – naći ću načina da svakoga sprečim da me blati i razvlači po novinama!
Sve vas puno pozdravljam i – zahvaljujem što ste odvojili vreme da ovo pročitate”.