Izuzetno poznat pjevač, ali ga vjerovatno niko od vas ne može prepoznati iz mladih dana! (FOTO, VIDEO)

Leskovčanin, rođen je 1952. godine. Tokom svoje pjevačke karijere je bio poznat po svom specifičnom imidžu, pa ako ćemo pravo i po vokalu i stilu.

Muzikom se počeo baviti još 1970. godine i od tada je stvorio brojne hitove. Kombinovao je džez sa srpskim folklorom, što je za mnoge bila pomalo i šokantna kombinacija, ali je prošla uspješno.

Diskografija
Ne kuni me, ne ruži me, majko (1980.)
Dudi, s puno ljubavi (1984.)
Srcem i dušom (1985.)
My way I (1986.)
My way II (1987.)
Kamerav (1988.)
Hajde da se pomirimo (1989.)
Dunjo moja (1990.)
Luis (uživo) (1999.)
Luis (leptir) (1999.)
The Best of Louis (2000.)
Pogled iznutra (2001.)
Čarobnjak (2005.)
Ciganski san (2008.)[2]
The Last King Of Balkans (2011 Snail Records)

2011. godine, u Feketiću, tragično je stradao u saobraćaju.

U pitanju je Ljubiša Stojanović Luis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.