web analytics
Članci

ISPOVIJEST HRVATICE: “Evo kako sam se ja kao Hrvatica provela na moto – skupu u Smederevu među Srbima.”

Smederevo 23.4.2016

Motoskup u Srbiji

“Bajkeri svih dobi od 1-70 godina sa kožnjacima na kojima piše “SRBIJA” na ćirilici.
Reklo bi se mnogo velikih Srba na jednom mjestu i ja Hrvatica među njima.”

Doživim nešto što su nas u Hrvatskoj ućili da je nemoguće jer Srbi jednostavno mrze Hrvate i oni su ovakvi i onakvi…

Pauza između nastupa dva benda i ide glazba..Hrvatska glazba, ne Jelena Rozga, ne Severina nego ni manje ni više Zlatni Dukati, Prljavo Kazalište, Miroslav Škoro. Da dragi moji Hrvati u Srbiji na razglasu idu naše pjesme u Srbiji. I ja u čudu gledam u ljude koji piju i druže se, pjevaju i vesele se i ne mogu se čudu načuditi. Ne zbog toga što sviraju naši i ne zbog toga što oni tamo svi znaju riječi njhove pjesme nego zbog toga što se ja svemu tome čudim. Kao da je to nešto nenormalno a oni svi i dalje veseli i pjevaju i ne vide kako ja tražim nekoga od par stotina njih barem jednoga da počne da se buni što svira “Ruža Hrvatska”, ali oni i dalje pjevaju na sav glas pjesmu “Zaspala je zadnja ruža Hrvatska”. 
I nema incidenta, nema besmislenog patriotskog preseravanja, nema mržnje… samo veselje i pjesma. Hrvatska pjesma na svirci u Srbiji.

Koji divan osjećaj za mene Hrvaticu. I neka sam i to doživjela na svoje oči tako da mogu na sav glas da potvrdim koliko nas truju mediji, koliko lažu političari i koliko šire mržnju raznorazni portali. E pa ne dam im da mi zatruju djecu, neću im to dozvoliti jer znam da će biti dobrodošla i u Hrvatskoj i u Srbiji ako odu kod pravih ljudi!! ” Velikih ljudi ” Pozdravljam sve takve “velike ljude” u Srbiji i u Hrvatskoj!!! 

Naklon za Smederevo… hvala na divnom provodu.”

Podržite naš rad tako što ćete nas zapratiti na INSTAGRAMU klikom na link ispod, mnogo bi nam značilo i HVALA VAM OD SRCA:

https://www.instagram.com/official.bih.srb.hr.cg/