web analytics
Članci

HRVATSKI KATOLIČKI AKTIVIST UZDRMAO REGIJU: “Zemlja NIJE kugla, Zemlja je RAVAN disk, imam čvrste dokaze!” (VIDEO)

ČUVENI HRVATSKI – KATOLIČKI AKTIVIST ELVIS DUSPARA UZDRMAO JE REGIJU SVOJIM ISKAZIMA I DOKAZIMA O TOME DA IPAK NE ŽIVIMO NA ZEMALJSKOJ KUGLI, VEĆ NA OKRUGLOM RAVNOM DISKU!

Mišljenja su što se dalo pretpostaviti podijeljena. Dok ga jedni osuđuju, drugi ga zdušno podržavaju. Nedavno je i knjigu izdao u kojoj je na preko 500 stranica iznio svoju argumentaciju vezano za oblik Zemlje i kreacionizam općenito.

Postavlja se samo jedno pitanje: Evolucionizam ili kreacionizam?

Detalj s predstavljanja knjige “Krug zemaljski” od 27. rujna 2017. u prostoru Tribina grada Zagreba.

“Vjerojatno će vam se javljati pitanja zašto bi netko govorio suprotno onome što je istina. Pa, ovisi koji mu je cilj. Ako je istina ono što su vas do sada učili, onda je vama lakše prihvatiti da ste beznačajni i da vaš život nema baš pretjerano nekog smisla. No, ako je istina ovo što će biti otvoreno u ovoj knjizi, onda ste vi posebni i svaki vaš udisaj i izdisaj ima i te kakvog značaja. Jednostavno, živite na posebnome mjestu kao izuzetno posebna osoba koja je u očima Božjim i te kako važna. 
Ono što sam siguran je da će čitanje ove knjige mnogima promijeniti odnos prema svijetu, a pogotovo prema životu.”


Elvis Duspara: “Krug zemaljski”, str. 17

VIDEO pogledajte klikom OVDJE.

Podržite naš rad tako što ćete na instagramu kliknuti na link ispod i zapratiti nas, mnogo bi nam značilo i HVALA VAM OD SRCA:

https://www.instagram.com/official.bih.srb.hr.cg/