web analytics
Članci

Anamaria iz Hrvatske: “Volim Stefana iz Srbije. Udajem se za njega. Zbog toga me je jedna osoba, nacionalista, zvala “Anka Srbijanka”. (FOTO)

Pljoska/čutura kojom Anamaria i Stefan pozivaju goste na svoje vjenčanje, zakazano za 15. 07. 2023. godine je sa pola hrvatskog a pola srpskog grba.
Njihova ljubavna priča počinje još od prije par godina. Oboje žive u Njemačkoj i isprva su se poznavali njeni i njegovi roditelji, sve dok nije došao trenutak da se i njih dvoje upoznaju, kada su na prvu kliknuli i shvatili da njihov odnos teži ka nečemu višem od običnog prijateljstva. Krenulo je sve kako treba do trenutka kada su došli (uslovno rečeno) na otpor, koji su, srećom, uspješno savladali. Sa strane Anamarie se jedna njena bliža osoba nije slagala s tim što ona, kao Hrvatica, želi stupiti u brak sa Srbinom, pa je zbog toga često prozivana i nazivana ne baš prikladnim epitetima. Između ostalog, nazivana je i “Anka Srbijanka”. Da ne bude zabune, sa normalnog aspekta biti Srpkinja, Srbijanka (ili kako se ko deklariše) nije nikakav problem, to je čast i obaveza, ali taj epitet “Srbijanka” joj je dat jer ta osoba, koja je nacionalšovinistički opredijeljena, misli da je to nešto loše i uvreda. Na sreću, Anamaria svemu tome nije pridavala veći značaj jer njena ljubav prema Stefanu je veća od svih prepreka. Imaju i dvomjesečnog sina, kao krunu njihove ljubavi.
Sve u svemu, nekada neke ljubavi nisu baš lagane i nailaziće na određene otpore i izazove. Između ostalog, veličina nečije ljubavi je i pokazatelj da li su i koliko spremni da se nose sa svim tim otporima i izazovima.

Neka živi ljubav a od Anamarie i Stefana očekujemo fotografije s vjenčanja. Sretno vam bilo.

Neki od komentara koji se mogu pročitati na našem instagramu su sljedeći:

“Sretno i blagoslovljeno.

“Прелијепо. Prelijepo.”

“Sretno. Neka se ovakve prelijepe priče nikad ne gase bez obzira na “bisere” koji osuđuju.”

“Želim im da vjenčanje bude nezaboravno, dug zajednički život pun ljubavi i srećnih trenutaka.”

Ako želite, podijelite ovaj članak na fejsbuk, klikom ispod: