web analytics
Članci

ČIČA PERO JE LEŽAO U ŠOK-SOBI, DIJAGNOZA RAK BUBREGA! Otišao je na planinu Bobiju, jede samo presnu hranu i živi bez stresa! POSLE 6 MESECI ON JE ZDRAV! EVO ŠTA JEDE (VIDEO)

“Ma niko nije mogao da jede kao ja, da popijem isto… Pio, jeo, pušio, u svemu sam bio neumeran”, započinje svoju priču Milojko Mićić, poznatiji kao čiča Pero.

Sada je drugi čovek i hrani se potpuno drugačije, čak i s vremena na vreme potpuno gladuje. Živi na planini Bobiji, u blizin Valjeva, jede isključivo sirovu hranu, povremeno ništa, odnosno samo vodu. Nekad kraće, nekad i po 20 dana. Ne jede meso, ništa što je termički obrađeno, ni kuvano ni pečeno.

“Zdravstveni problemi sada su prošlost. Treba se čuvati čoveka koji ostavu hranu, taj koji je ostavio hranu, može sve”, kaže čiča Pero kroz osmeh.

Čiča Pero sada mnogo hoda, pešači svakog dana na destine kilometara, a pije samo izvornu vodu.

“Sameljem koprivu i napravim povrtnu vodu. Ona će onda da pusti enzime. Bitno je sa presnom hranom misao se izoštri kao žilet. Toliko je u mom žviotu bilo zanimljvih detalja koje sam zaboravio, a sada sa ovakvim načinom života, počinjem da ih se sećam. Smem da sada potpišem da ću ovakav biti sa 100 godina. Svakome će da odgovara ova hrana, samo zavisi koliko je čovek već zatrovan. Ova hrana dovodi do toga da počnu burne reakcije, ogromni toksini krenu napolje, jetra ne može da ih prerade. Udare u glavu, vrtelo mi se. Najviše dana bez hrane što sam izdržao je 28 dana i to bez ičega, samo vodu i ništa više”, navodi čiča Pero.Podržite naš rad tako što ćete nas zapratiti na INSTAGRAMU klikom na link ispod, mnogo bi nam značilo i HVALA VAM OD SRCA:

https://www.instagram.com/official.bih.srb.hr.cg/“Što se tiče energije, to je nesagledivo, ogormna zabluda je da se treba najesti da bi imao snage. Organizam najviše energije zapravo troši na varenje”, dodaje on.

Imao je sepsu, u Beogradu je proveo u šok-sobi 7 dana, a onda su stigli rezultati.

Profesori su došli posle 15 dana i rekli da imam rak levog bubrega. Viknuo sam “Tooo”, mislili su da sam poludeo. Rekao sam im “Nisam ja poludeo, ja to nemam. Iako je moj, samo je moj, imam način da ga primirim, a onda da ga očistim”, rekao sam i potpisao da idem kući. Na Bobiji sam bio 6 meseci, na gladovanju i presnoj hrani. Posle 6 meseci su me odveli na VMA, skener je pokazao da nemam ništa, sve je čisto i tako je ostalo do dana današnjeg”, priseća se Mićić.

Što se tiče hleba, jede svoj specijalni – Perin sunčani hleb, koji pravi tako što proklijalaja pšenična zrna samelje zajedno sa crnim integralnim pirinčem i suncokretevim semenkama, da liči na testo i potom to ostavi na suncu.

VIDEO:


(kurir.rs, RTS)

Ako želite, podijelite ovaj članak na fejsbuk, klikom ispod: