BRAVO, KONSTRAKTA! Evo kako je odgovorila na POLITIČKO, novinarsko pitanje! Evo i s kim se najviše družila i doručkovala. (VIDEO)

Pojedini mediji smatraju da je pobjeda Ukrajine na Eurosongu zapravo posljedica rata u toj zemlji.

Dakle, smatraju da je pobjeda Ukrajine zapravo, u neku ruku, namještena. Konstraktu je upitao neko od novinara kako ona gleda na to, da li iza ukrajinske pobjede stoji politika, na šta je ona genijalno odgovorila i predstavila se u svom apolitičkom svjetlu, kako je manje-više znaju.

Uz to, otkrila je i s kim se najviše družila i s kim je išla na doručak. Mislim da i sami možete pogoditi koja bi to država mogla biti.

Prenijeću tekst iz opisa dolenavedenog videa, kao obrazloženje zašto smatram da je Konstrakta dala korektan odgovor.

“Ne da se Konstrakta o politici. Kad pomislim da je to, to o Konstrakti, ona me opet iznenadi!
Svaka čast na odgovoru. Elem, narod i mediji komentarišu i komentarisaće o tome da li je ukrajinska pobjeda zapravo političke pozadine ili pak ne. Da li jeste, ili nije, narod i mediji imaju pravo da komentarišu, ali neko ko je učesnik, kosmopolita, širokih shvatanja, svakako treba da bude suzdržan od takvih komentara i treba da konstatuje činjenično stanje. Da je komentarisala, kriveći politiku, svakako ništa promijenila ne bi a odmah bi joj stavili “na leđa” to kako se ona petlja u politiku i kako to nisu očekivali od nje.

Novinari su svakako ti, koji imaju pravo da pitaju šta god žele, ali i njihovi sagovornici su ti, koji će odgovoriti šta i kako žele.

Ovim je odgovorom ispala gospođetina, vrijedna svakog poštovanja!”

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.