web analytics
Članci

Bračni par, Beograđanka Tanja i Sarajlija Emir, zajedno drže autoškolu u Kanadi. Ljudi ih jako cijene! (VIDEO)

Beograđanka Tanja i Sarajlija Emir zajedno su otvorili autoškolu za kamione 1997. godine. Poznati su kao veliki stručnjaci ali prije svega kao dobri i susretljivi ljudi.

Oni su ratne, 1994. godine, otišli u Kanadu, zajedno sa tromjesečnim sinom i za svo to vrijeme su postigli izvanredne rezultate u Kanadi. Početak je bio skroman, jedan kamion, međutim, svojim radom i angažmanom su danas mnogo više odmakli od toga – tri. Imaju dva kamiona sa automatskim i jedan sa ručnim mjenjačem.

Kako kažu, s početka su im polaznici bili najviše naši ljudi, s prostora bivše Jugoslavije a potom se stvar promijenila i nisu više nužno naši. Bila je to posljedica masovnog odlaska našeg naroda u Kanadu i druge zemlje zbog rata.

Neki od komentara na jutjub videu:


“Fantastično prikazana čuvena TTA akademija u Stoney Creek-u. Predobri i neverovatno kulturni ljudi, dovoljno je reći Emir & Tanja. Mire, sekretarice, nema u videu ali je takođe odličan lik. Njen muž Dalibor je instruktor u školi. Želeo bih ovim putem da se zahvalim Tanji i Emiru na svemu što su učinili za mene i moju porodicu tokom boravka u Kanadi prošle godine. Neverovatno osećajni i predusretljivi ljudi. Žao mi je što se nisam pozdravio sa njima kada sam otišao, ali biće prilike na ovim prostorima. Svaka preporuka za njihovu auto školu. Cena polaganja za kamion, MELT kurs, prošle godine je iznosila 7.200 dolara. Divno je čuti njihov glas. Emir je vrhunski predavač i profesionalac, dok Tanja ne prepušta ništa slučaju. Jednostavno ulivaju čoveku sigurnost.”

“Tanja i Emir i cela njihova ekipa je jednostavno takva da će vam uvek izaći u pomoć. Sama akademija i obuka i + air brake predavanja i obuka je na najvišem nivou u Severnoj Americi ..Boljih nema …uvek će vam izaći ubsusret i razumeti za sve čak će vam i posao pronaći.”

“Veliki pozdrav za Tanju i Emira ja sam položio kod njih u Truck Training Academy na bijelom Mack-u – Class of April 2007 a moj otac malo pre mene 2005 bilo je to davno ali još uvijek se sjećam sa osmjehom na licu. Pozdrav.”

VIDEO:

Ako želite, podijelite ovaj članak na fejsbuk, klikom ispod: