web analytics
Članci

Bošnjakinja, za prijatelja Srbina, koji je sam u inostranstvu, obojila vaskršnja jaja i time mu uljepšala Vaskrs. (VIDEO)

Da prijateljstvo ne poznaje nacionalne i vjerske prepreke, pokazala je Amila prema svom prijatelju koji je Srbin a koji je sam u inostranstvu.

Njen prijatelj je sam u inostranstvu. Usamljenost ne voli niko ali svako bi da tokom praznika osjeti ljudsku toplinu. Amila je odlučila da mu barem malo uljepša Vaskrs. Iako je muslimanka i to pokrivena, našla je način da nauči kako se boje vaskršnja jaja, te je njemu u čast to i uradila i to vrlo uspješno, uz pomoć lukovine. Pozitivni komentari su se nizali jedan za drugim a Amila je ostala oduševljena podrškom koju je dobila na našem instagram profilu.

Amila se zahvalila na komentarima sljedećim riječima: “Hvala vam svima od srca na tako lijepim riječima, ovo uopste nije ništa tako ogromno. Ljudi još uvijek čine divna stvari jedni za druge. Moja prijateljica Gordana pravi večere muslimanu postacu koji radi sa njenim mužem. Taj isti čovjek za kog sam ja ovo učinila, čini divne stvari za muslimane, tako da to nije nešto veliko ali je jako bitno da nastavimo, jedino tako ljubav umrijeti neće. Hvala vam.”

VIDEO: