web analytics
Članci

BILA JE JEDNA OD NAJLJEPŠIH: Bila je jugoslovenska glumica, ponovo se udala, a evo kako danas izgleda! (FOTO)

Sjećate li se glumice Tatjane Tanje Pujin? Bila je jedna od naših najljepših glumica, a glumila je u brojnim jugoslovenskim filmovima.

Zapaženu ulogu ostvarila je u filmu “Sulude godine” gdje je glumila medicinsku sestru. Pričalo se da su muškarci tadašnje Jugoslavije ludjeli za njom, ali da je njeno srce skrovište pronašlo u Italijanu.

Naime, kada je započeo rat ona se preselila u Italiju, a nekoliko godina kasnije udala za Đulijana Červinija koji obavlja dužnost savjetnika pres-kabineta predsednika Italije.
Ipak, nakon nekoliko godina razvodi se od njega, vraća u Srbiju, da bi 2013. godine ponovo udala za Đulijana, prenosi Blic.Zamolio bih vas da nas zapratite na instagramu klikom na link ispod, mnogo bi nam značilo i HVALA OD SRCA:

https://www.instagram.com/official.bih.srb.hr.cg/Krajem osamdesetih i početkom devedesetih momci su uzdisali za Tanjom Pujin, dok je i mlađi znaju i po filmovima “Oktoberfest”, “Hajde da se volimo”, “Sulude godine”, “Špijun na štiklama”, “Tako se kalio čelik”, a mnogima je ostala u sjećanju po ulozi Ciganovićeve ćerke u “Boljem životu”.

Evo kako danas izgleda:

(novi.ba)